Zo leuk dit. Ik mocht bij een Duits gezin werken in December 2021. Natuurlijk heerlijk Duits gepraat en dat is zo fijn voor de Duitse papa en mama.


Liebe Marjolein,

Vielen vielen Dank für deine Hilfe in der ersten Woche mit Henri. Danke für deine ruhige und vertrauensvolle Art. Du hast uns als frischgebackene Eltern sehr viel Selbstvertrauen gegeben, sodass wir die Zeit mit ihm total genießen können. Danke für die Antworten auf unsere unzähligen Fragen und wir hoffen, dass wir dich bald Wiedersehen.


Liebe Grüße von Nic, Alana & Henri


De papa en mama van Olivier gaven mij in April 2021 de volgende lieve woorden mee:

Wij hebben na de geboorte van onze eerste zoon, mogen genieten van de kraamzorg van Marjolein. Tijdens de kraamweek was er ruimte voor gezelligheid, talloze goede en toepasbare adviezen en het vinden van ons eigen ritme met onze zoon. Marjolein is zorgzaam, luistert naar wat jij wil en is een steun in de rug. Zo prettig, dat ook nadat zij weg is, er altijd ruimte is voor een vraag. Wij hadden geen fijnere kraamweek kunnen wensen en gunnen dit iedereen. Dank voor alles Marjolein!!.


Wat heerlijk om nieuwe mama's en papa's te mogen helpen. Ik heb in Mei 2020 mogen helpen bij baby Noes. Wat een schatje is het.

De papa en mama van Noes gaven ons de volgende review:

Intake was heel fijn. Alles werd goed uitgelegd en we konden alle vragen stellen. Vooral ook fijn dat we Marjolein nu gezien hebben en hebben kunnen kennis maken.

De Kraamweek was heel fijn! Marjolein voelt meteen heel erg vertrouwd. Ze heeft veel kennis van alles en ze neemt de tijd om je het allemaal te leren.

Marissa en Sven

Wat heerlijk om te mogen terugkomen voor een tweede kindje! Hieronder een stukje van een gezin waar ik jaren geleden al een keer bij de grote broer heb mogen werken. Ik was hier in Augustus 2019

We leerden Marjolein kennen na de geboorte van onze eerste zoon, ruim vier jaar geleden. Ze werkte toen nog voor een bureau en kwam ‘toevallig’ bij ons terecht. En wat was het heerlijk om haar in huis te hebben! Ze leerde ons alles wat we moesten weten over het verzorgen van een pasgeboren baby, gaf geweldige borstvoedingstips en nam op eigen initiatief het huishouden over – inclusief het verzorgen een uitgebreide lunch in het weekend. Een geweldige start waar we nog vaak met veel plezier aan terugdenken.

Een jaar later startte ze Kraamzorg aan de Amstel en toen ik weer zwanger werd, hebben we meteen contact met haar opgenomen. Dit keer was ze ook bij de thuisbevalling aanwezig – heel fijn om haar rust, kennis en kunde aan het bed te hebben. Samen met de verloskundige zorgde ze voor een ontspannen (voor zover dat kan ;) en fijne bevalling. In de dagen daarna stond Marjolein weer voor ons klaar met alle support die we nodig hadden. Ze is relaxed, flexibel en hands-on. Een aanrader die garant staat voor een heerlijke kraamweek.

Karin & Sid


We hebben een hele mooie recensie gekregen van de trotse ouders van Pollie! Hier mocht ik half December 2018 helpen tijdens de kraamweek!

Na een stormachtige thuisbevalling, met totaalruptuur en nadien nog een ziekenhuisopname, vielen de eerste kraamdagen nogal zwaar. Hierbij was Marjolein een grote hulp op zowel fysiek als emotioneel niveau. Ze speelde goed in op persoonlijke wensen en behoefte om ons als kersverse ouders op weg te helpen. Ook bij de borstvoeding kwam haar expertise zeer goed van pas. Ze brengt op een prettige manier haar kennis over en past haar uitleg en hulp makkelijk aan bij de vraag van het gezin. Kraamzorg aan de Amstel is kraamzorg op maat. Zeker een aanrader om Marjolein in te schakelen voor een fijne start met je nieuwe gezinnetje!

Een hele mooie recensie gekregen van de trotse ouders van Bodhi! Hier mocht ik begin September 2018 aanwezig zijn bij de bevalling en helpen tijdens de kraamweek!

Marjolein heeft ons uit de brand geholpen toen onverwachts, een grote kraamzorgbedrijf failliet ging waar wij ons hadden ingeschreven. Gelukkig konden we bij haar terecht en heeft ze ons laten ervaren, hoe fijn het is persoonlijke aandacht te krijgen.

Marjolein beschikt over een grote trukendoos met kennis en ervaring, die ze goed toepaste op onze persoonlijke situatie en behoeften. Bijvoorbeeld de introductie van de baby aan onze hondjes, en natuurlijk het aankleden en verschonen van de baby. Daarnaast heeft ze ons heel goed op weg geholpen met de borstvoeding. Ook in het huishouden heeft ze ons goed ontzorgd. Hierdoor hebben we voluit kunnen genieten van onze eerst week als nieuwe ouders.