We hebben een hele mooie recensie gekregen van de trotse ouders van Pollie! Hier mocht ik half December 2018 helpen tijdens de kraamweek!

Na een stormachtige thuisbevalling, met totaalruptuur en nadien nog een ziekenhuisopname, vielen de eerste kraamdagen nogal zwaar. Hierbij was Marjolein een grote hulp op zowel fysiek als emotioneel niveau. Ze speelde goed in op persoonlijke wensen en behoefte om ons als kersverse ouders op weg te helpen. Ook bij de borstvoeding kwam haar expertise zeer goed van pas. Ze brengt op een prettige manier haar kennis over en past haar uitleg en hulp makkelijk aan bij de vraag van het gezin. Kraamzorg aan de Amstel is kraamzorg op maat. Zeker een aanrader om Marjolein in te schakelen voor een fijne start met je nieuwe gezinnetje!

Een hele mooie recensie gekregen van de trotse ouders van Bodhi! Hier mocht ik begin September 2018 aanwezig zijn bij de bevalling en helpen tijdens de kraamweek!

Marjolein heeft ons uit de brand geholpen toen onverwachts, een grote kraamzorgbedrijf failliet ging waar wij ons hadden ingeschreven. Gelukkig konden we bij haar terecht en heeft ze ons laten ervaren, hoe fijn het is persoonlijke aandacht te krijgen.

Marjolein beschikt over een grote trukendoos met kennis en ervaring, die ze goed toepaste op onze persoonlijke situatie en behoeften. Bijvoorbeeld de introductie van de baby aan onze hondjes, en natuurlijk het aankleden en verschonen van de baby. Daarnaast heeft ze ons heel goed op weg geholpen met de borstvoeding. Ook in het huishouden heeft ze ons goed ontzorgd. Hierdoor hebben we voluit kunnen genieten van onze eerst week als nieuwe ouders.